despre

Mă numesc Roșia Victor Ioan, născut in 1954 la Sighișoara, un oraș minunat. Sunt căsătorit și am doi băieți de care sunt foarte mândru.

De profesie inginer, repartizat în orașul Sfântu Gheorghe, unde locuiesc și acum, împreună cu soția mea. Sunt pasionat de pictură încă din adolescență.

În perioada 1979 - 1982 am urmat cursurile Școlii Populare de Artă din Sfântu Gheorghe secția pictură.

Consider pictura ca o conversație cu tine însuți, un prieten, care te respectă și care îți dă mereu încredere în tine, în orice situație. Liniile, formele, culorile care apar deodată, sunt ca niște inițieri pe care le primești ca mesaje în regăsirea ta în acea fracțiune de timp. Acestea lasă o amprentă în sufletul tău și sunt unice.

Dupa 1989 am făcut cursurile de Reiki, reflexioterapie și masaj terapeutic, fiind fascinat mereu de tot ce reprezentăm noi, oamenii ca și energie. De mai bine de 25 de ani terapiile pe care le practic sunt în armonie cu pictura.

Cel mai frumos și cel mai prețios dar pe care îl primim atunci când ne naștem, este iubirea. Când iubești și dăruiești iubire, simți cum strălucești și cum îți atingi sufletul. Toate aceste simțuri le-am transpus în tablourile mele.

 

Iti multumesc ca ai citit aceste randuri.

Sper ca tablourile mele sa iti aduca un strop de bucurie si implinire spirituala.

Iti doresc o zi minunata